GPS Tracks

"The Battle 2.0"

De ultieme mountainbike tocht dwars door de prachtige natuur van het Kroondomein,
gelegen tussen Vaassen- Gortel- Vierhouten- Uddel en Apeldoorn.
Het Kroondomein is gesloten, ivm de bronstijd van de edelherten, van 15 sept tot 25 dec.

De route start aan de Boshuisweg in Gortel tussen Emst en Vierhouten, alwaar gelegenheid is om te parkeren.
Download de track hier:
"The Battle 2.0"

Bekijk hier de promofilm.


15 opmerkingen:

 1. Vandaag de route gereden met mijn oude trainingsmaatje Carlo Nan, uit Noord Holland. Hij had de route van de site gehaald en in zijn nieuwe Garmin gezet, vrouw en kinderen afgezet bij Julianatoren en naar de boshuisweg gereden waar ik hem al stond op te wachten. We hadden de gang er alweer snel in. De paden waren mul wat de tocht zwaar maakte. Leuk om na al die jaren weer samen met Carlo een rondje te knallen, en dit keer niet op de weg maar lekker in het bos over de glooiende paden van het Kroondomein.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan zijn wij, drie mountainbikers, jullie tegen gekomen (wij stonden langs de kant toen jullie langskwamen) terwijl wij ook deze route reden.
  Dank trouwens daarvoor, is zeker de moeite waard.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Peter, ik kan het me nog herinneren. Had ik dat geweten dan was ik ff gestopt. Leuk dat jullie hem gereden hebben. En top dat je reageert :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag Ton, a.s. Woensdag 27-8 gaan we hem wederom rijden met de PV ANWB Fietsclub.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag Ton, voor ons was het een verkenningsronde. A.s. woensdag gaan we hem rijden met de PV ANWB Fietsclub

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey gaaf, heeft iedereen de tocht goed volbracht?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Uiteraard, met 13 man rond gereden. Iedereen was zeer te spreken over de route. Echter met zo'n groep blijft er weinig wild te spotten.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hallo Ton, na 3 maanden wachten heb ik vrijdag eindelijk the battle2.0 kunnen rijden. Prachtig rondje! Ging er goed op stuk. Komend wordt deze ronde het doel om een goede tijd neer te zetten.
  Bedankt, Grt Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk dat je hem gereden hebt Jan en dat je reageer, ja het is idd, met de klimmetjes en het valsplat, een loodzwaar rondje. Morgen gaan we hem weer rijden maar nu voor de verandering andersom :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gisteren 1e paasdag de route gereden. Met al ruim 15 km in de benen gestart, dat was iets teveel van t goede, met pijn in de benen dan ook gefinished. Maar wat een mooie route zeg. Goed, technisch niet uitdagend, niet teveel klimkilometers, maar wel veel hoogtepunten als het om de omgeving gaat! Ontmoeting met everzwijn met jong droeg daar flink aan bij. Gewoon op klaarlichte dag. Op de hele tocht misschien 10 andere mtb'ers tegengekomen. Dat is eigenlijk te weinig voor deze mooie route maar wel heerlijk rustig. Bedankt voor het uploaden vd route Ton, ga hem zeker vaker rijden als ik op de camping in emst verblijf.
  Mvg Richard

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Richard, leuk dat je hem ook ontdekt hebt, hij is inderdaad niet technisch maar de omgeving waarin je fietst en de rust maakt veel goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dag Ton,

  A.s. 5 augustus staat jouw route wederom op het programma van de PV ANWB Fietsclub. Tot op heden 12 leden die mee gaan.
  Groet, Peter

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Peter, gaaf man. veel succes jullie. Jaarlijks terugkerend evenement :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ton, bedankt voor een seizoen "battelen". Laatste weekend nog net top tien kunnen rijden. Dat wordt dus hard trainen voor volgend jaar want er is zeker 1 iemand getriggerd. Prachtige route, en heeft mij de omgeving van het kroondomein helpen ontdekken.
  Leuk je nog even gesproken te hebben na afloop.
  EOZ gaat wel hard maar misschien dat ik het nog eens aandurf om proberen mee te rijden.
  Grt Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hey Jan, eoz gaat inderdaad erg hard. kon ze vorige x zelf niet eens bijhouden :-(. leuk dat je het Kroondomein door de Battle hebt ontdekt en ik jullie tegen kwam op de route. Het blijft een uitdagend rondje. met de kerst kun je er weer knallen. succes.

  BeantwoordenVerwijderen